De laatste nieuwtjes

Aankondiging Algemene Ledenvergadering op vrijdag 16 april 2021

We leven nog steeds in een vreemde tijd. Door Corona zijn de mogelijkheden om samen te komen in de kantine nog steeds onmogelijk. We mogen inmiddels wel weer met z’n vieren op de tennisbaan. De voorjaarscompetitie is voorlopig uitgesteld naar mei. Omdat we toch een aantal zaken formeel moeten afhandelen, heeft het bestuur besloten de ALV dit jaar online te doen. Noteer alvast in jullie agenda: op vrijdag 16 april 2021 is de Algemene Ledenvergadering van onze tennisvereniging. Als jullie willen deelnemen aan de ALV online stuur dan een mail naar [email protected] Doe dit voor woensdag 14 april. Dan krijg je van ons uitnodiging of inlog voor de ALV online. We zijn gewend om in februari een ALV te hebben en in maart de contributie te incasseren. We wachten met incasseren totdat er formeel in de ALV is medegedeeld wat de hoogte is van de contributie in 2021. Jullie kunnen vervolgens verwachten dat de contributie eind april zal worden geïncasseerd.  

 

Reserveren tennisbaan en annuleren reserveringen

Met de komst van Corona is vorig jaar bepaald, dat om te kunnen tennissen iedereen een baan moet reserveren via de KNLTB app. Dit is niet vrijblijvend, dit is conform de landelijke regels, die zijn ingevoerd sinds Corona. Het bestuur heeft al een paar keer het dringende verzoek gedaan bij de leden van TV Wamel, dat als je van plan bent te gaan tennissen, hiervoor een tennisbaan te reserveren. Mocht je dat gedaan hebben en besluiten niet naar de tennisbaan te gaan, dan vragen we je om de reservering te annuleren. Er ontstaat dan weer ruimte voor andere leden om een tennisbaan te reserveren. Het bestuur heeft gemerkt dat er niet altijd wordt gereserveerd en ook niet wordt geannuleerd. Hierbij nogmaals het dringende verzoek dit wel doen. Gebruik hiervoor de KNLTB app.  

 

Zomer Open Wamel

We kunnen op dit moment nog moeilijk bepalen of we in juni “gewoon” een Zomer Open Wamel kunnen organiseren. Zodra er meer duidelijk is wat de mogelijkheden zijn, zullen we jullie hierover informeren.

 

Met vriendelijke sportgroet,

Bestuur TV Wamel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 501 367

Address

Parkenstraat 4
6659 BD Wamel