De laatste nieuwtjes

Rabobank Clubsupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, het netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club? Heb je een bankrekening bij Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe dan kun je tennisvereniging Wamel steunen. 

Jij beslist mee! Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club en geweldig voor de buurt. Doe dit als volgt:

  • Log in op de website van de Rabobank en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.
  • Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  • Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  • Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  • Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

De stemperiode voor Rabobank leden is t/m 25 oktober a.s. Stemmen is daarna niet meer mogelijk. In november maakt de Rabobank de resultaten bekend. Dus vergeet niet te stemmen voor onze tennisvereniging Wamel. Het bestuur van TV Wamel bedankt jullie allemaal hartelijk voor jullie steun.

De laatste regels rond het Corona virus

De KNLTB heeft besloten de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen. Reguliere open toernooien kunnen ook niet doorgaan voor de komende weken t/m 14 november 2020. Het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen. De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).

Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten en publiek is niet toegestaan. Er is besloten om dezelfde richtlijnen te hanteren voor alle sporten, namelijk dat volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand. Tennis is geen contactsport. Dubbelen kan goed op 1.5 meter afstand en daarmee voldoen we aan de richtlijn voor het sporten van volwassenen. Voor dubbelen geldt dus, geen fysiek contact, houd altijd minimaal 1.5 meter afstand op de baan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

We zijn blij dat we kunnen blijven sporten. Sporten is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd. Maar neem je eigen verantwoordelijkheid en houd je altijd aan de regels. In de week van 14 november 2020 volgt nieuwe berichtgeving in het kader van Corona.

Blijf gezond en houd rekening met elkaar.

Bestuur TV Wamel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 501 367

Address

Parkenstraat 4
6659 BD Wamel