De laatste nieuwtjes

Winter Open Wamel

Op maandag 18 november start ons jaarlijkse Open winter toernooi. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten en de speelschema´s zijn rond. De komende twee weken beloven drukke en gezellige winteravonden te worden. Hoef je niet te tennissen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom voor een lekker hapje en drankje.

Misschien ook leuk om te komen kijken naar de restyling van onze kantine, die ondergaat namelijk een hele metamorfose. Ons stylingsteam is daar al druk mee in de weer.
Hopelijk mogen we je een dezer dagen gezellig verwelkomen op ons tennispark.

LTC WAMEL bestaat 40 jaar
Op zaterdag 11 mei 2019 bestaat de tennisvereniging Wamel 40 jaar.    Dat gaan we als vereniging natuurlijk vieren. Vanaf 16.00 uur zullen er op de tennisbanen allerlei activiteiten zijn voor jong en oud; trek hiervoor wel even je tennisschoenen aan. Het feestmatinee is van 16.00 tot 21.00 uur en naast de activiteiten op de tennisbaan zal er ook worden gezorgd voor een drankje en een lekker koud en warm BBQ buffet.

Bierproeverij op vrijdag 5 april 2019
Vrijdag 5 april staat er voor alle tennisleden weer een evenement gepland in de avond, namelijk een bierproeverij. Klik hier voor meer informatie.

TV Wamel bestaat 40 jaar
Op 11 mei a.s. is het 40 jaar geleden dat tennisvereniging Wamel is opgericht. Dit zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan en hiervoor zal o.a. de activiteitencommissie samen met het bestuur de dag invulling gaan geven. Klik hier voor meer informatie.

 

Iedereen bedankt voor het stemmen.
We hebben van de Rabobank Clubkas Campagne 2018 een mooi bedrag van €220,06 mogen ontvangen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Er kan gestemd worden!

Leden van de Rabobank mogen 5 stemmen uitbrengen voor de clubkascampagne, waarvan 2 stemmen op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Wij hopen dat we op jullie stem(men) kunnen rekenen.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Op zondag 27 mei organiseren we weer ons jaarlijkse vriendentoernooi. Een ideale kans om je vriend(in), buurvrouw/vuurman, collega etc. kennis te laten maken met onze mooie vereniging en sport. Doe je ook mee? 

Meld je samen aan vóór 20 mei 2018 per mail:

[email protected]

Je kunt je ook alleen aanmelden, dan zoeken wij een niet-lid erbij. Gespeeld kan worden in dames-dubbel, heren-dubbel en gemengd-dubble.

Wij zorgen voor een leuke en gezellige middag, een hapje en een drankje!

 

Hopelijk tot dan!

Groetjes van de Activiteitencommissie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 501 367

Address

Parkenstraat 4
6659 BD Wamel