Jong & Belegen open dubbel toernooi bij A.T.C. (Alphen aan de Maas)

16 augustus 2019

Jong & Belegen open dubbel toernooi bij A.T.C. (Alphen aan de Maas)  

Beste tennisliefhebber,  

Van vrijdag 11 t/m zondag 27 oktober 2019 wordt bij A.T.C. in Alphen het Jong & Belegen  open dubbeltoernooi gespeeld. Inschrijven hiervoor is vanaf nu mogelijk! Dit kan in de categorieën DD en HD 3 t/m 8.   Het “Jong & Belegen” is een officieel KNLTB-toernooi, maar heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een extra voorwaarde om in te kunnen schrijven: een dubbelkoppel wordt geformeerd door een speler van boven de 40 (belegen) die inschrijft met een dubbelpartner die nog ‘jong’ is, onder de 40 dus (hierbij ligt de leeftijdsgrens op 1 jan. ’79).  

Het thema van de 26e editie van dit toernooi is ‘Wimbledon aan de Maas’. De toernooicommissie gaat zijn uiterste best doen om in die sfeer te blijven tijdens dit toernooi, waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.  

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 27 september, of zoveel eerder als de maximale capaciteit bereikt is. Indien je een groter deel van de speelweken verhinderd bent, bv. door de herfstvakantie, informeer even bij de toernooicommissie naar de mogelijkheden om toch mee te kunnen doen.  

Graag tot ziens bij het “Jong & Belegen 2019”!  

Met vriendelijke groet,  

De toernooicommissie: Michelle Vonk, Milou Vink, Bart van den Broek, Erik Hagen, Martijn van Wichen, Kevin Lagarde en Harold de Leeuw (toernooileider)

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 501 367

Address

Parkenstraat 4
6659 BD Wamel