Najaarscompetitie 2022

13 mei 2022

Beste leden van tennisvereniging Wamel,

De voorjaarscompetitie is nog volop bezig. Maar toch kijken we al weer vooruit naar de najaarscompetitie 2022. De KNLTB is begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen, die wordt gespeeld in september en oktober. De exacte speeldata kun je hier vinden:

https://www.centrecourt.nl/media/slifqjfw/speeldata-knltb-najaarscompetitie-2022.pdf

De verschillende competitiesoorten waarvoor kan worden ingeschreven zijn:

Let op: de competitie duurt maar 5 speeldagen:

Eén van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van competitie voor komend najaar is dat met ingang van 2022 het aantal speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie is aangepast van 7 naar 5.

Toelichting 8 en 9 Competitie:

De 8 en 9 competitie is een competitie alleen voor speelsterkte 8 en 9. Een ideale competitievorm voor iedereen, die net begonnen is met tennis of voor degenen met speelsterkte 8 en 9 die al een poosje tennissen, maar nog nooit competitie hebben gespeeld. In deze nieuwe competitie kan je namelijk op een aangename en gezellige manier kennis maken met het spelen van competitie, die niet meetelt voor jouw rating. Voor deze competitie kun je per team, maar ook als individu inschrijven (indien je bijvoorbeeld geen team compleet kunt krijgen). Indien je als individu inschrijft zal de competitieleiding een team/teams samenstellen.

Inschrijven voor alle competitiesoorten:

Als je je wilt inschrijven, kan dat op de volgende manier:

  • als team: de aanvoerder meldt het team aan met de namen van alle spelers, de gewenste competitie en de gewenste speeldag;
  • als individu: geef aan of je voorkeur hebt voor een bepaalde competitie en wij zullen kijken of we een team samen kunnen stellen met de ‘losse aanmeldingen’ die we ontvangen. Inschrijven kan via het volgende e-mail adres: [email protected]. Inschrijvingen moeten uiterlijk 1 juni 2022 binnen zijn. 

Loting:

Omdat er in het verleden regelmatig meer teams in hebben geschreven voor een competitiedag(deel) dan we konden plaatsen, is er een lotingsprocedure opgesteld. Bij over-inschrijving zal deze procedure worden toegepast. De lotingsprocedure vind je op de website van TV Wamel. Indien er geloot moet worden, zal dit gebeuren in de week van 1 juni 2022. Mocht een en ander niet duidelijk zijn, laat het dan via [email protected] even weten.

Met vriendelijke groet,

Wilco Jansen, Competitieleider TV Wamel

Nieuwscategorieën